Klubtilmelding
 

 

Tilmelding til DGU KlubCup 2017


DGU KlubCup, hvad er det?

DGU KlubCup - det tidligere Synoptik Cup - er lavet for at støtte op om klubbernes eksisterende turneringer med bredde-golfspillerne i fokus. Det giver klubberne mulighed for at tilbyde breddespillerne deltagelse i en landsdækkende turnering, hvor de dyster mod andre klubber.

 

Hvordan fungerer det?

Med udgangspunkt i klubbernes egne eksisterende turneringer, samler spillerne point til en rangliste opdelt i fem handicap grupper. Dette håndteres automatisk i Golfbox, og klubbens egne grupper behøver ikke nødvendigvis matche dem.

Når sæsonen er slut, udgør de fem ranglistevindere klubbens DGU KlubCup-hold. Dette hold repræsenterer klubben og skal dyste mod de andre klubbers hold i en landsdelsfinale og evt. videre i en afsluttende landsfinale.

 

Hvem kan deltage?

Turneringen er for alle klubbens fuldgyldige medlemmer, født 1998 eller før, har hjemmeklub i klubben og max handicap 42.

 

Hvad koster det?

Pris for klubbens deltagelse i 2017: 500 kr.

Klubbens DGU KlubCup-hold deltager gratis ved landsdels- og landsfinale

Kom videre til tilmeldingen ved ved at udfylde nedenstående skema.

Frist for tilmelding er d. 5. februar 2017.

 

Inden du går videre med tilmeldingen, skal klubben have udpeget en DGU KlubCup ambassadør, som DGU fremover kan benytte ved kommunikation vedr. turneringen. Vi skal derfor bruge informationer om navn, mail, mobilnr. og størrelse i polo.

 

Tilmelding til DGU KlubCup kan gøres via dette link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfe8ZkblPkvNei5Pu9ODp6xj4Bt3hBjSkVSNb8J5mQDu2nUTg/viewform