KlubNyt:

Anbefalinger til god klubdrift

23. oktober 2013
Ref:

I Dansk Golf Union vil vi gerne gøre en ekstra indsats for at styrke klubbernes drift med baggrund i den viden, der er opsamlet igennem mange år i Dansk Golf Unions sekretariat. De danske golfklubber gør brug af Dansk Golf Unions services, og i sekretariatet bliver der til stadighed opbygget en større og større vidensbank, som skal komme golfklubberne til gode.

Dansk Golf Union arbejder i dag målrettet mod at styrke klubbernes drift på mange forskellige måder. Dette foregår eksempelvis via målrettede klubbesøg fra konsulenterne, kurser og information fra både nyhedsbreve, hjemmesider og sociale medier.

Dansk Golf Union har med denne opsamling af gode anbefalinger forsøgt at skabe et overblik over alle de gode råd, som vi mener, golfklubberne skal have med i bagagen for at drive en golfklub så succesfuldt som muligt. God fornøjelse.